mandag 5. mai 2014

Mmmm... Enkel pizza!

Dette er som nevnt ikke noen matblogg, men jeg må slå et slag for naan-pizza som er undervurdert! Pizzaen kommer fortere på bordet enn om man ringer pizza-budet, den er mest sannsynlig mye sunnere og den smaker mye bedre :-)



Et naan-brød pr pers, litt pizzasaus, litt tomater, løk, paprika, smårettskinke, revet mozerella(!) og litt krydder er alt som skal til for å redde fredagskvelden min. Vi åt det i går og da var det visst søndag. Pizzaen redder fint en søndag også selv om den egentlig gjør seg best en fredag kveld. Oppskriften fant jeg i en kokebok, Nigella Ekspress, av Nigella Lawson. Kanskje jeg heller burde kalt den ekspress-pizza.

Legg en passe mengde pizzasaus på naanbrødet, legg på tomater, det fyllet du måtte ønske, passe masse revet mozerella, litt krydder og putt pizzaen inn i ovnen på ca 225 grader i 10-15 minutter til osten er gylden. Mannen i huset pryder sin med ruccolasalat, cherrytomater og litt olivenolje, men jeg er alltid for sulten til å ta meg tid til slik.

Martin fikk "litt" avokadosalat til pizzaen. Egentlig bare most avokado med presset sitronsaft... Han har vokst opp på MYE avokado og er fortsatt like glad i det. Først gikk det i avokado og banan eller avokado og pære, men nå er det altså avokado og sitron det går i...

Uansett... Jeg oppdaget plutselig "skyggen" av en avokadomann på fjøla. Kan du se han der han vifter med fingeren sin?

Vi pludres!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...